کودکانی که اسباب بازی خراب می کنند

کودکانی که اسباب بازی خراب می کنند

کودکانی که اسباب بازی خراب می کنند 

برخی از هیچکدام از اسباب بازی های خود را سالم نمی گذارند و همه را خراب می کنند و می شکنند. علت این کار از نظر علمی چیست؟ اسباب بازی، استعدادهای کودکان را شکوفا می‌کند، هوش و قدرت فکری آنها را به کار می‌اندازد و تقویت می‌کند، عواطف و احساسات اجتماعی آنها را می‌سازد

 

و به سوی زندگی اجتماعی سوق می‌دهد؛ اما بارها مشاهده شده کودکان به جای بازی کردن با اسباب بازی، به شکستن و خراب کردن آن می‌پردازند که این عمل می‌تواند دلایل گوناگونی داشته باشد که در این نوشتار به برخی از این دلایل اشاره شده که با هم مرور می‌کنیم:

حس کنجکاوی

یکی از مهم‌ترین دلایل شکستن اسباب بازی توسط کودک، حس کنجکاوی او‌ست. کودکی که اسباب بازی‌هایش را خراب می‌کند، غالبا می‌خواهد بداند اسباب بازی‌ها از چه ساخته شده‌اند و چه چیزهایی در درونشان دارند. کودک می‌خواهد از اسرار درون اسباب بازی‌ها آگاه شود.

 

بنابراین به بررسی چگونگی کار اسباب بازی‌ها بویژه اسباب بازی‌های صوتی، تصویری و حرکتی می‌پردازد و در پی آن شروع به باز یا خراب کردن آنها می‌کند.

 

پرخاشگری

معمولا کودکان پرخاشگر، اسباب‌ بازی‌هایشان را می‌شکنند تا شاید به آرامش برسند. این کودکان، عروسک‌های به شکل انسان و حیوانات را به طور کلی خراب می‌کنند، بویژه اسباب بازی‌های قرمز رنگ را بیش از سایر رنگ‌ها مورد صدمه خود قرار می‌دهند.

 

بیش فعالی

کودکان بیش فعال از بازی کردن با اسباب بازی‌ها زود خسته می‌شوند. بنابراین، به خراب کردن اسباب بازی‌هایشان می‌پردازند، زیرا با این کار احساس لذت بیشتری می‌کنند.

 

جلب توجه

گاهی کودکان به‌دلیل کمبود محبت و فقدان توجه کافی به آنها، وسایل خود را خراب می‌کنند، زیرا با این روش می‌خواهند خلأ عاطفی خود را پر کنند. در این صورت ما به‌عنوان یک پدر و مادر آگاه باید توجه واقعی و صادقانه خود را به کودک دلبندمان بیشتر از قبل نشان دهیم.

 

تقلید

 به گزارش پارس ناز گاهی یادگیری و تقلید رفتارهای نامناسب والدین می‌تواند علت خراب کردن اسباب‌بازی‌های کودک باشد. والدینی که در جر و بحث کردن‌های خود به جای دفاع، به شکستن وسایل منزل می‌پردازند، فرزندان‌شان نیز این کار را یاد گرفته و در بازی خود، اسباب بازی‌هایشان را می‌شکنند.

 

تبعیض

تبعیض میان بچه‌ها باعث می‌شود کودکان به سراغ اسباب بازی‌هایشان رفته و آنها را خراب کنند تا با این کار، تشنگی محبت و خستگی تبعیض را جبران کنند.
حسادت

یکی دیگر از دلایل خراب کردن اسباب بازی، حسادت است. وقتی کودک می‌بیند به خواهر یا برادرش محبت بیشتری می‌شود حسادت خود را این گونه بروز می‌دهد. به این ترتیب، باید کودک را از علاقه‌مان به او مطمئن سازیم و برایش امنیت خاطر ایجاد کنیم.

 

انتخاب مناسب اسباب بازی

اگر وسایل بازی با سن، فهم و درک کودک مطابقت نداشته باشد، هنگام بازی از نظر فکری فشار زیادی بر او وارد می‌شود و ممکن است کودک خشمگین شود و اسباب بازی را بشکند. بنابراین بهتر است در هنگام خرید اسباب بازی‌ها دو عامل توانایی و علاقه‌مندی کودک در نظر گرفته شود. این نکته مهم است، ترسناک بودن بعضی از اسباب بازی‌ها نیز می‌تواند باعث خراب کردن آنها توسط کودک شود.

 

 

کودکانی که اسباب بازی خراب می کنند

دانلود ایمو برای گوشی