آموزش درست کردن مربا زردآلو خوش طعم
آموزش درست کردن مربا زردآلو خوش طعم
زردآلو طعم شیرینی زیادی دارد و نیاز به شکر کمتری هنگام پخت می باشد،طعم خوبی دارد و می تواند در سفره های شما محبوب دل همه شود.
مواد لازم
زرد آلو با پوست نازک 3 کیلو
شکر 3 کیلو
گلاب 1 فنجان
هل 15 گرم
طرز تهیه: زرد آلو ها را خوب بشوئید و آبکشی کنید. سپس آنها را با دستمال تمیز خشک کنید.در صورت نیاز پوست زردآلوها را با کارد بتراشید. آنها را از وسط نصف کنید و هسته آنها را دربیاورید.
یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و آن را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. شکر را در آن بریزید و اجازه دهید با آب بجوشد و قوام بیاید. سپس زردآلو ها را درون آن بریزید تا بجوشد و شکر جذب زردآلو شود. (گاهی به کمک قاشق چوبی آنها را آرام هم بزنید.)
دقت کنید تا شکر خیلی غلیظ نشود تا مربا بعدا شکرک نزند. در آخر هل و گلاب را اضافه کنید. کمی جوش که خورد، آن را از روی حرارت بردارید و مانند مرباهای دیگر در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.
نکته: زردآلو از خود آب پس می دهد بنابراین شکر باید بیشتر قوام بیاید.