مصاحبه با سارا مصطفی نژاد دختر بدنساز ایرانی

مصاحبه با سارا مصطفی نژاد دختر بدنساز ایرانی

مصاحبه با سارا مصطفی نژاد دختر بدنساز ایرانی 

سارا مصطفی نژاد بانوی ایرانی هست که سابقه افتخارات فراوان در این اساس ورزشی را دارد و  در ایران بسیار شناخته شده می باشد. سارا مصطفی نژاد بدنساز ایرانی که بصورت جدی در این رشته فعالیت دارد و و علاقه زیادی به برگزاری مسابقات در ایران درد ولی در کشورمون این رشته برای بانوان وجود ندارد .در نمایشگاه گفت و گو اي با این بانوی بدنساز انجام شده که توصیه می کنید آن را مشاهده نمایید.

ورزش بدنسازی امروزه یکی از پر طرفدارترین ورزشهای جهان هست و مردان زیادی به این رشته ورزشی علاقه مند میباشند . طبق آمار هاي رسمی فدراسیون جهانی بدنسازی در حال حاظر بدنسازی بیشترین ورزشکار جهان را به خود اختصاص داده هست و پس از آن هنرهای رزمی به خاطر گستردگی فراوان در جنوب شرق آسیا و فوتبال رتبه هاي دوم و سوم را در اختیار دارند . اما سوالات زیاد اي که معمولا برای خانم ها مطرح می‌شود بدین قرار هست :

 

۱- آیا ورزش بدنسازی همانگونه که برای مردان خوب هست برای زنان نیز خوب هست ؟

 

۲- آیا زنان در صورت پرداختن به بدنسازی دارای بدنی عضلانی ، تفکیکی و در یک کلام مردانه میشوند و ظرافت زنانه آن ها تحت تاثیر قرار میگیرد ؟

 

۳- آیا این ورزش خطری از لحاظ فیزیولوژی و آناتومتیک برای زنان ندارد ؟

 

در پاسخ به سوال اول باید بگویم فلسفه هر ورزشی ورای قهرمانی و کسب افتخار برای مردان و زنان داشتن اندام دلخواه ، سوزاندن چربی اضافی , توانایی بدنی مطلوب در مواقع بحران و کسب مهارت هاي خاص بدنی با تکیه بر تمرینات مکرر هست . باید گفت که بدنسازی ورزشی هست که موارد فوق را با تضمین کامل به ورزشکار خود ارایه می‌دهد .

 

این ورزش اضافه بر سوزاندن سریع و سبک چربی هاي اضافه بدن , اندام شما را کاملا موزون و هماهنگ کرده و اضافه بر آن به شما اعتماد به نفس و اقتدار بی نظیر اي می‌دهد که می توانیدآن را در تمامی بدنسازان در سطوح گوناگون مشاهده نمایید

 

پس به نظر من با دقت به شرایط عدم تحرکی که بر زنان ایران حاکم هست بدنسازی نه تنها برای آن ها خوب هست بلکه برای آنان الزامی هست . آمار وحشتناکی که از پوکی استخوان ، روماتیسم مفصلی و …… در زنان ایرانی مؤید این نکته هست که اپیدمی خطرناکی ناشی از کم تحرکی در میان زنان در حال شیوع هست که تنها را ه حل آن تحرک اکثر در قالب ورزشهایی مانند آیروبیک و بدنسازی هست .

 

اضافه بر این داشتن تناسب اندام برای یک دختر یا زن امتیازی غیر قابل انکار محسوب میشود که نمیتوان ان را انکار کرددر پاسخ به سوال دوم باید بگویم که بدنسازی نه تنها بدن زن را مردانه نمی‌کند بلکه به بدن فرم دخترانه تری می‌دهد. اشتباه زنان در این هست که بدنسازان زن را قهرمانان استروئیدی می پندارند که دارای بدن هایي مردانه و خشن میباشند

 

اما واقعیت این هست که تمام مدلهای روز جهان مانند هنرپیشه هاي هالیوود و زن مطرح جهان که بدن متناسب آن ها آرزوی هر زنی می‌تواند باشد , بدنسازی و آیروبیک را در سرلوحه برنامه هاي روزمره خود قرار داده اند .

 

اما این مقاله را از نظر هم به شما اثبات می‌کنم .عضلانی شدن بدن مردان به خاطر وجود هورمون تستترون در بدن آنهاست که هرقدر میزان تمرینات شدید بدنی را افزایش دهند میزان ترشح وتولید این هورمون در بدنشان افزایش یافته در نتیجه بدنشان عضلانی تر و خشن تر می‌شود اما در بدن زن مقدار این هورمون بی نظیر کم هست

 

و افزایش فعالیت بدن تاثیر خاصی بر روی میزان ترشح این هورمون در بدن ندارد . در نتیجه در صورتی که قرص ها و مواد تزریقی حاوی تستترن مصرف نشود مانند کاری که زنان بدنساز حرفه اي انجام می‌دهند یعنی تزریق تستترن به بدن ما به هیچ عنوان شاهد بدنی با فرمت مردانه نخواهیم بود بلکه :

 

تاثیر بدنسازی بر عضلات زنان تنها سفت شدن و آب شدن چربی هاي دور عضلات هست که خود از افتادگی عضله پیش گیری کرده و فورمت منسجم , محکم و استیل بی نظیر دخترانه و منسجمی را به فرد میدهد .در خصوص سوال سوم هم باید بگویم دقیقا این سوال برای مردان هم مطرح هست و برنامه نویسی ورزشی و یکی از مهم ترین نکات بدنسازی هست که می باید به آن دقت خاص شود .

سارا مصطفی نژاد،زنان بدنساز ایرانی،بانوان بدنساز ایرانی،بدنسازی زنان در ایران،بانوان ورزشکار ایران

 

 

مصاحبه با سارا مصطفی نژاد دختر بدنساز ایرانی