طرز تهیه غذای خوشمزه لازانیای مرغ و پنیر

طرز تهیه غذای خوشمزه لازانیای مرغ و پنیر

طرز تهیه غذای خوشمزه لازانیای مرغ و پنیر 

مرغ و پنیر با طعم عالی می تواند برای یک شام دورهمی گزینه بسیار محبوب و مناسبی باشد. برای این منظور می تواند دستور تهیه آن را در زیر دنبال کنید. لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.

 

مواد لازم:
۳ عدد سینه مرغ
۲ پیمانه پودر سوخاری
۵ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
۸ عدد نودل لازانیا
۲ پیمانه پنیر موزارلا
۲ پیمانه پنیر پارمسان
روغن گیاهی
ریحان
طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

2-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.

 

3-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

 

4-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.

 

5-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.

 

6-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.

 

7-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.

 

8-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.

 

9- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.

 

10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.

 

11- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.

 

 

طرز تهیه غذای خوشمزه لازانیای مرغ و پنیر