دستور تهیه ترشی لبو بهترین طعم
دستور تهیه ترشی لبو بهترین طعم
لبو خوشمزه است و بهترین رنگ و بو را دارد. می توانید طبق یک دستور ساده و آسان این ترشی را داشته باشید.
ترشی لبو و ترب سفید
لبو 4 عدد بزرگ . ترب سفید 2 عدد بزرگ . نمک 4 قاشق چایخوری . سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه : لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید.
نمک و مقداری سرکه اضافه کنید و بزنید تا بصورت یکدست خرد و مخلوط شود سپس داخل شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و در زمان سرو غذا سرو کنید.
نکته ها : دقت کنید که زیاده از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید ؛ در صورت تمایل میتوانید مقداری سبزی معطر به ترشی اضافه کنید.