آموزش درست کردن خاگینه گردو خوشمزه

آموزش درست کردن خاگینه گردو خوشمزه

آموزش درست کردن خاگینه گردو خوشمزه 

اگر به دنبال فرمان پخت هاي لذیذ سنتی ایرانی هستید ما به شما خاگینه را توصیه میکنیم که واقعا خوش مزه هست. 

 

مواد لازم برای خاگینه گردو :
* 4 شماره
* پودر گردو 8 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری
شیره خاگینه دو لیوان و یک لیوان آب

 

* به ازای یک تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر گردو «می‌شود یک قاشق پودر بادام و یک قاشق پودر گردو زد»

 

طرز تهیه خاگینه گردو :
من با چهار تخم مرغ درست کردم و هشت قاشق پودر گردو ریختم.

 

اول تخم مرغ ها را با همزن مفید هم میزنیم و خیلی کم وانیل اضافه میکنیم بعد پودر گردو را اضافه کرده و هم میزنیم و در تابه تفلون که روغن آن داغ شده می ریزیم و در آن را می‌گذاریم «چون گردو خیلی زود می سوزد پس حرارت را خیلی ملایم میکنیم، من داخل تابه دو طرفه درست کردم»

 

وقتی دو طرف آن سرخ شد خاگینه را برش زده و شربت خنک را روی خاگینه داغ می ریزیم و اجازه می‌دهیم تا شیره جذب شود.

 

درضمن نباید روغنی که داخل تابه می ریزیم کم باشد چون خاگینه زود می سوزد.

 

اگر میخواهید این خاگینه را به مقدار چندان و برای مهمانی درست کنید میتوانید یک قاشق آرد و یک قاشق پودر گردو بزنید.

 

 

آموزش درست کردن خاگینه گردو خوشمزه