بالاخره استاندارد اجباری نان تصویب شد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از افزایش سبوسگیری از آردها خبر داد و گفت: در حال حاضر با آردی که ۱۸ درصد و ۲۱ درصد سبوسگیری شده، نان پخته میشود و این اقدام خلاف جهت تامین سلامت مردم است.
مجله اینترنتی دوستان
بالاخره استاندارد اجباری نان تصویب شد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از افزایش سبوسگیری از آردها خبر داد و گفت: در حال حاضر با آردی که ۱۸ درصد و ۲۱ درصد سبوسگیری شده، نان پخته میشود و این اقدام خلاف جهت تامین سلامت مردم است.